Dăruiește un zâmbet – Dăruiește o bicicletă

Dragi prieteni,

Primavara, cu soarele ei bland, se apropie cu pasi repezi iar noi, echipa CERT-Transilvania dorim sa profitam de acest prilej pentru a va lansa o noua provocare : sa oferim cate o bicicleta copiilor aflati in zonele defavorizate ale Muntilor Apuseni.
Demaram , asadar , un nou proiect social prin care ne propunem sa pregatim aproximativ 80 de biciclete, ce vor fi donate micilor beneficiari , pentru a-I ajuta sa ajunga mai usor la scoala , pentru a-I incuraja sa-si continue studiile si , de ce nu , pentru a aduce un strop de bucurie si speranta.
Pentru reusita acestei campanii , avem nevoie de sprijinul vostru , care poate veni sub forma unei biciclete noi sau a uneia pe care copiii dumneavoastra nu o mai folosesc , chiar daca necesita mici reglaje sau reparatii – noi ne vom ocupa de reconditionare. Puteti face donatii si in bani, in contul Asociatiei CERT-Transilvania, RO36BTRL01301205109280XX , deschis la Banca Transilvania , iar la finalul campaniei , vom achizitiona din suma astfel adunata , bucuriile pe doua roti.
Daca si voi credeti in dreptul fiecaruia la o copilarie fericita si intr-un viitor mai bun prin educatie , va invitam sa va alaturati campaniei noastre!

Detalii si informatii suplimentare:
Flaviu Garbo,
Tel : 0722.248.118,
e-mail : office@cert-transilvania.ro

Comments are closed.